Tervetuloa

Ajankohtaista

Kohti kuntavaaleja (12.7.2012)
Syksyn kuntavaaleissa on ehdolla Kamujen jäseniä ympäri Suomea. Monet heistä ovatkin jo startanneet kampanjoitaan kotisivujen ja Facebook-sivujen muodossa.
Kamut osallistuu ensi kertaa EU:n rahoittamaan projektiin
Kamut osallistuivat Rovaniemellä järjestettyyn Kokoomuksen puoluekokoukseen runsaalla edustuksella. Kamuilla oli myös oma piste, jolla esittelimme toimintaamme ja myimme uusia Minä kannan vastuuta -kassejamme.
Turun Kokoomuksen Aluejärjestö kokoontui maanantaina 11.6. ja nimesi 80 sadasta ehdokkaastaan. Nimettyjen ehdokkaiden joukossa oli neljä Kamujen jäsentä: Mohammed Azizi, Sadri Beqiri, Hissu Kytö ja Radu Szekely.
Kansalliset maahanmuuttajat osallistuu Kokoomuksen puolesta Demo ry:n toteuttamiin "House of Democracy" ja "Demokratiaklinikka" tapahtumiin Maailma kylässä festivaaleilla. Tapahtumien kautta näytämme, että demokratiaa ei tule ottaa itsestäänselvyytenä ja pyritään antaa festivaaliyleisölle tuntua siitä, minkälaista on kun kaikki ei suju niin kuin olemme Suomessa tottuneet.
Kansalliset Maahanmuuttajat järjesti yhdessä Kansallisen Sivistysliiton kanssa kuntavaalikoulutusta maahanmuuttajille 20.-22.4.
Kertaalleen siirretty kansanedustajatapaaminen Sanna Lauslahden kanssa on keskiviikkona 25. huhtikuuta kello 18:00.
Toivo ajatuspajan viime vuoden lopulla julkaisema kirja oikeistopopulismista ja Perussuomalaista löytyy nyt englannin kielisenä tiivistelmänä.
Johtuen Eduskunnan istuntotauosta sulkeutuvat talon ovet keskiviikkona 4. huhtikuuta jo kello 16:30. Tästä johtuen kyseiselle keskiviikkolle tarkoitettu kansanedustajatapaaminen siirtyy viikolla tai kahdella.
Kansallisilla Maahanmuuttajilla on paikallistoimistoja eri puolilla Suomea, joiden tehtävänä on tarjota tapahtumia ja tehdä Kamujen aatteen mukaista politiikkaa myös paikallisesti.
RSS ATOM