Tervetuloa

Ajankohtaista

Tänään on alkanut rasisiminvastainen viikko, jonka tarkoituksena on toimia muistutuksena yhdenvertaisuudesta, suvaitsevaisuudesta ja ihmiskunnan monimutoisuudesta.
Kamut järjestää yhdessä Kansallisen Sivistysliiton (Kansion) kanssa kuntavaalikoulutusta maahanmuuttaja- ja maahanmuuttajataustaisille ehdokkaille.
Kamujen Heinolan paikallisjaosto järjestää keskusteluillan 24.2. kello 18:00 Ortodoksisen naisyhdistyksen tiloissa (Hämeenkatu 6)
Kansalliset Maahanmuuttajat tekevät tutkimusta maahanmuuttajien ja maahanmuuttajataustaisten äänestämisestä sekä kiinnostuksesta politiikkaan.
Oletko harkinnut kuntavaaliehdokkuutta? Onko kuntapolitiikka ja kunnnallinen päätöksenteko sinulle täysi mysteeri? Tule mukaan keskustelemaan kanssamme kaikesta kuntavaaleihin liittyvästä; niin ehdokkuudesta, kuntalaisen oikeuksista kuin viereisen leikkipuistosi viheraluista!
Maahanmuuttajat Suomella töissä -kiertue jatkui 27.1. Raisiossa. Mukana olivat Jenni Haukio ja maahanmuuttajana Hülya Kytö.
Maahanmuuttajat Suomella töissä -kiertue pysähtyi hetkeksi 27.1. Turussa. Mukana Jenni Haukio ja maahanmuuttajana Hülya Kytö.
Presidentinvaalien toisen kierroksen ennakkoäänestys alkaa tänään keskiviikkona 25.1. ja päättyy tiistaina 31.1.
Heinolan tarina oli innoittava: Elena Erohina kertoi maahanmuuttajan elämästä ja Suomessa työllä pärjäämisestä, sekä selitti miksi monille työ on tärkein asia arkielämässä. Paikalla oli myös Kansallisten Maahnmuuttajien puheenjohtaja Radu Szekely.
Kotkassa kuultiin Enzo Franzonin mielenkiintoinen tarina Suomessa omalla työllään menestymisestä ja keskusteltiin yrittäjien elämästä elinkeinoministeri Jyri Häkämiehen kanssa.
RSS ATOM