Tervetuloa

Ajankohtaista

Maahanmuuttajat Suomella töissä -kiertue rantautui myös Vantaalle, jossa kuultiin Julia Wilsonin hieno tarina. Mukana myös Alexander Stubb.
Maahanmuuttajat Suomella töissä -kiertue alkoi 13.1 Espoossa. Mukana Jyrki Katainen ja maahanmuuttajana Margareta Vlasceanu.
Osallistu Niinistön kampanjaan kertomalla "Miksi Sauli?"
Nyt on aika näyttää, että Sauli on myös maahanmuuttajien ehdokas!
Presidentinvaalien ennakkoäänestys on alkanut tänään 11.1. ja jatkuu keskiviikkoon 17.1. saakka. Muista käydä käyttämässä äänestysoikeuttasi. Kamut suositttelevat äänestämään numeroa 6, Sauli Niinistöä!
Tänään 4.1. on viimeinen päivä ilmoittautua Kuusenkaristajaisiin.
Kamut ry:n hallitus on perustanut uuden kamutry(a)gmail.com-sähköpostiosoitteen, jonka avulla tavoitat koko hallituksen.
Osa Kamujen hallituksen jäseniä ja puheenjohtaja osallistuivat 5. joulukuuta Kokoomuksen järjestämään itsenäisyyspävägaalaan Finlandia-talossa. Samalla juhlitiin Kokoomuksen asemaa maan suurimpana puolueena. Kamujen sanoma kansainvälisen ja avoimen Suomen puolesta puhutteli vielä kerran.
Vuosikokous on valinnut Kamujen hallitukseen kolme uutta jäsentä: Ossi Mäntylahti (Helsinki), Katja Vesander (Espoo) ja Margareta Vlasceanu (Espoo). Viiden hallituksen jäsenten toimikausi jatkuu vielä vuoden: William Bol, Helena Kalema, Catherine Malingrey, Zarmina Razai ja Dimitri Tarzalainen. Radu Szekely jatkaa puheenjohtajana ja Erik Chibani varapuheenjohtajana.
Nettilehti (3.11.2011)
Kansalliset Maahanmuuttajat ry alkaa tiedottamaan toiminnastaan pian myös nettilehden kautta. Tule mukaan tekemään lehteä!
RSS ATOM