Tervetuloa

Ajankohtaista

Suosittele kamujen jäsenyyttä ystävillesi!
Tervetuloa Kamujen toisen kansanedustajatapaamisen! Isäntänä on tällä kertaa Jan Vapavuori ja teemana Suomen asuntopolitiikka ja yleensä politiikan viime aikaiset tapahtumat.
Jos haluat saada tietoa eduskuntavaaleista omalla kielelläsi tai sinulla on tuttuja, jolle haluat tietoa jakaa, tieto löytyy parhaiten vaalit.fi-sivuston kautta.
Kamut tekevät tulevissa vaaleissa yhteistyötä Kokoomusyhdistysten kanssa ympäri Suomen. Kaikkien ehdokkaiden kanssa käydään keskustelua vaalien tärkeimmistä teemoista, mm. maahanmuuttajista.
Neljän puolueen kansanedustajaehdokkaat kohtaavat avoimessa keskustelutilaisuudessa 15.2.2011 Helsingissä.
Hyvät Kamut, Winston Churchill sanoi: "mitä kauemmas katsot taaksepäin, sitä kauemmas näet eteenpäin". Monille meistä uusi vuosi on juuri se aika, jolloin yritetään ymmärtää menneisyyden opetuksia, ja mietitään tulevaisuutta. Tuore vuosi tuo jännitystä, toivoa ja haasteita. Kun katson taaksepäin Kamujen lähihistoriaa, näen joukon täynnä toivoa, joka on aina valmis ottamaan haasteita vastaan. Tämän saman näen myös edellämme. Voin vakuuttaa teille, että mikään ei ole tyydyttävämpää kuin tunne, että kuulun joukkoon, joka on omistautunut auttamaan toisiaan ja rakentamaan yhdessä tätä yhdistystä ja yhteistä tulevaisuutta.
Kansalliset Maahanmuuttajat Kamut ry. on seurannut mielenkiinnolla keskustelua Suomen siirtolaisparlamentin perustamisesta. Uusi ja erilainen ajatus on herättänyt runsaasti mielipiteitä. Mielestämme siirtolaisparlamentti on tarpeeton ja vaarantaa demokratian tasapuolisuuden.
Tiedoksi Kamut ry:n jäsenille ja muille kiinnostuneille tiedote Sitralta:
TERVETULOA Hei Me Puhutaan Maahanmuutosta -tilaisuuteen. Tilaisuuden järjestävät Kansalliset Maahanmuuttajat Kamut ry. yhdessä Vantaan Kokoomuksen kanssa. Paikalla sinä, viestintäministeri Suvi Lindén ja eduskuntavaaliehdokas, mämmilähettiläs Ahmed Ladarsi!
Työperäistä maahanmuuttoa on edistettävä, jotta kuntien palvelut voidaan turvata myös tulevaisuudessa. Samoin on huolehdittava siitä, että kuntien resurssit riittävät pakolaisten vastaanottamiseen ja kotouttamiseen.
RSS ATOM