Tervetuloa

Ajankohtaista

Kamut järjestivät yhdessä Västra Nylands folkhögskolanin, Sastamalan opiston ja kansanedustaja Arto Satonen "Perhe oppimisen ja kotouttamisen perustana" -seminaarin perjantaina 3.12. Seminaari kirvoitti aktiivista keskustelua.
Heinolassa on jo pitkään ollut paljon aktiivisia kamulaisia, kiitos Kamujen hallituksen jäsenen Dimitri Tarzalaisen. Yhdistyksen toimijat järjestävät alueellaan omat Kamujen pikkujoulut, joiden suosio yllätti kaikki: tilaisuus on jo tässä vaiheessa loppuunmyyty.
Vuosikokouksessaan maanantaina 22.11. Kamut linjasivat vuoden 2011 toiminnan haasteita.
Kansalliset Maahanmuuttajat pitivät vuosikokouksensa maanantaina 22.11.2010 ravintola Mesopotamiassa (tunnetaan myös kahvila Caisana). Kokouksessa valittiin yhdistykselle uusi johto seuraavaksi kahdeksi vuodeksi.
Kamulaiset olivat maanantai-illan jälkeen hyvin tyytyväisiä. Kotkassa järjestetty "Hei me puhutaan maahanmuutosta" -tilaisuus houkutteli runsaasti väkeä, keskustelu oli mielenkiintoista ja moniin tärkeisiin asioihin saatiin tärkeitä näkemyksiä, joita on hyvä pohtia jatkossakin.
HEI ME KAIKKI PUHUTAAN MAAHANMUUTOSTA – COME ON EVERYBODY, LET’S TALK ABOUT IMMIGRATION! Hei Me Puhutaan Maahanmuutosta -kiertue on täällä taas. Tilaisuus järjestetään tiistaina 26.10. kello 17-18 Vanhan Kuppilassa, (Vanha ylioppilastalo, Mannerheimintie 3, sisäänkäynti kuitenkin Kaivopihan puolelta). Mukana tapahtumassa on ulkoministeri Alexander Stubb. Tervetuloa keskustelemaan!
Kamut kokoontuivat Riihimäellä menneenä viikonloppuna (16-17.10.2010) koulutuksen merkeissä. Jo perinteiseksi muodostunut syyskoulutus onnistui hienosti. Paikalla oli paljon vanhoja tuttuja, mutta mukaan mahtui myös tuoreita kasvoja.
Viime keväänä järjestetty "Hei me kaikki puhutaan maahanmuutosta" uusitaan jälleen. Kokoomuksen ja Kansallisten Maahanmuuttajien yhteinen tapahtumakokonaisuus kiertää taas pitkin Suomea ja keskustelee maahanmuutosta Kamujen jäsenten ja ministereiden johdolla. Tervetuloa mukaan!
"Kamujen kynästä" -palstalle on saatu uusi kirjoitus Kamujen jäseneltä Seida Sohrabilta. Kirjoitus pohtii syvällisemmin kysymystä: kenellä on oikeus äänestää?
Kamujen hallituksen jäsen kertoo näkemyksistään perheenyhdistämispolitiikasta 20.9.2010 ilmestyneessä Kainuun Sanomissa.
RSS ATOM