Tervetuloa

Ajankohtaista

Kamujen jäsenkirje 2010 toimitettiin jäsenistölle 20.9.2010. Jäsenkirje ilmestyy jäsenille joko sähköpostitse tai kirjepostina noin neljä-viisi kertaa vuodessa ja siinä kerrotaan seuraavien kuukausien toiminnasta tärkeimmät palat.
Kansallisten Maahanmuuttajien syksy on lähdössä käyntiin vauhdilla. Tänä syksynä on vielä monta mielenkiintoista tapahtumaa tulossa ja uusia ponnistuksia tehtävänä.
Kamut toivottavat kaikille jäsenilleen, yhteistyökumppaneilleen ja tuttavilleen aurinkoista, rentouttavaa ja mukavaa kesää.
Kamujen uusin jäsenkirje on ilmestynyt 16.6.2010. Alamme pikkuhiljaa siirtyä ansaitulle kesätauolle. Elokuussa jälleen lähdetään hyvällä vauhdilla liikkeelle!
Kokoomuksen puoluekokous (11-13.6.2010) oli myös Kamujen kannalta menestyksellinen. Paljon ystäviä, uusia tuttuja sekä tärkeitä kontakteja luotiin viikonlopun aikana Jyväskylässä.
29.5.-30.6. järjestettiin Helsingissä Maailma kylässä-festarit, joihin Kamut osallistuivat yhdessä Kokoomuksen kanssa. Yhdistyksellä oli piste Demokratiateltassa, jossa kaikki puolueet esittelivät toimintaansa hyvässä yhteistyössä.
Tiistaina 18.5.2010 ”Hei Me kaikki Puhutaan Maahanmuutosta!” –tapahtumassa Espoossa mukana asuntoministeri Jan Vapaavuori.
Tiedotusvälineille 22.4.2010 Suomalaiset haluavat puhua maahanmuutosta. Internet pursuaa maahanmuuttokeskustelua. Palautetta on puolesta ja vastaan, ja mielipiteet jakautuvat – jyrkästi. Maahanmuutosta ei yleensä keskustella ilman tunneryöppyä. Uskomme tunnekuohuisen suhtautumisen kertovan siitä, että aiheesta ei ole osattu keskustella. Olemme olleet neuvottomia sen suhteen, kuinka asiasta tulisi keskustella, vai pitäisikö keskustella lainkaan.
Tule mukaan keskustelemaan ministeri Suvi Lindénin johdolla maahanmuutosta. Kannattaa olla paikalla siellä, missä näkökulmia on mahdollista avartaa.
Ulkoasiainministeri Alexander Stubb keskustelee helsinkiläisten kanssa maahanmuutosta Vanhan Kuppilassa 24.4.2010.
RSS ATOM