Tervetuloa

Ajankohtaista

Afganistanista Suomeen paennut Zarmina Razai sanoo häntäkin ärsyttävän, kun maahanmuuttajat laiskottelevat tai käyttävät järjestelmää väärin.
"Jokaisella on ymmärrettävä tarve tulla kuulluksi. Tämä ei silti tarkoita rasismin hyväksymistä missään muodossa. Pidän tärkeänä, että otamme maahanmuuttajat mukaan tähän keskusteluun."
Kamut on julkaissut uusimman jäsenkirjeensä. Kirje postitetaan jäsenistölle suoraan kotiin, mutta sen voi lukea halutessaan myös netissä.
Kamut saivat uudet esitteet toimintansa esittelemiseksi.
Jokainen kuluva vuosi tuntuu olevan omanlaisensa. Jotkut vuodet on parempi unohtaa, toiset taas jättävät meidät tyytyväisiksi. Organisaatiollemme kulunut vuosi oli hyvä – Kamut koki historiallisen muutoksen vuonna 2009. Monien verkkaisten vuosien jälkeen olemme jälleen nähneet kasvun hetkiä ja liikkuneet rivakammin eteenpäin.
Kamujen hallituksen jäsen Zarmina Razai valittiin Kepan (Kehitysyhteistyön palvelukeskus) hallituksen varajäseneksi.
Kamujen kynässä-osiosta löytyy jälleen uusia tekstejä. Kannattaa käydä lukemassa.
Suomebn YK-liitto hyväksyi hallituksen kokouksessaan 1.12.2009 Kansalliset Maahanmuuttajat Kamut ry:n YK-liiton jäseneksi.
Kamujen hallituksen jäsenen Dimitri Tarzalaisen tekstejä löytyy nyt Kamujen internetsivujen lisäksi myös Verkkouutisista.
Vuosikokouksessaan maanantaina 23.11. Kamut linjasivat vuoden 2010 toiminnan haasteita.
RSS ATOM