Kamujen uusin jäsenkirje

18.3.2010

Kamut on julkaissut uusimman jäsenkirjeensä. Kirje postitetaan jäsenistölle suoraan kotiin, mutta sen voi lukea halutessaan myös netissä.

Kansalliset Maahanmuuttajat ry.
Jäsenkirje 1/2010
4.3.2010

Vuosi 2010 on jo hyvällä alulla ja siksi on aika tehdä päivitys yhdistysuutisissa. Tästä kirjeestä löydät tärkeää tietoa tämän kevään toiminnasta. Tulevia tapahtumia löydät kirjeen lopusta: olet tervetullut osallistumaan. Myös hallituksen kokoukset ovat jäsenistöllemme avoimia. Tule siis mukaan vaikuttamaan!

VUODEN 2010 JÄSENMAKSU

 

Tämän kirjeen mukana on myös vuoden 2010 jäsenmaksulomake. Hoidathan jäsenmaksun eräpäivään mennessä, jolloin voit osallistua aktiivisesti kaikkeen toimintaamme. Jäsenmaksu vuodelle 2010 on 10 euroa.

 

JÄSENHANKINTAKAMPANJA – KILPAILU AJALLE 01.03. -30.06.2010

Ovatko kaverisi jo Kamujen jäseniä? Tunnetko ihmisiä, joita kiinnostaa poliittinen työ ja maahanmuutto-asiat? Tuo heidät mukaan Kamuihin!

 

Heitämme jäsenillemme haasteen jäsenhankintaan. Suosittele ystävällesi Kamujen jäsenyyttä ja voit voittaa arvokkaita Diners Club lahjakortteja (arvot 84/50 euroa), osallistumisoikeuden omavalintaiseen Kansion koulutukseen (arvo 150-190 euroa) ja muita palkintoja.

 

Jäsenhankintakampanja kestää kesäkuun 2010 loppuun, jonka jälkeen palkitsemme kolme parasta jäsenhankkijaa.

 

Suosittele siis Kamujen toimintaa tuttavillesi. Kun saat uuden jäsenen mukaan toimintaan, pyydä häntä jäseneksi liittymisen yhteydessä ilmoittamaan sinut suosittelijaksi. Tämän jälkeen olet mukana palkintojahdissa.

 

Kamujen jäsenlomake löytyy internetistä, osoitteesta www.kansallisetmaahanmuuttajat.fi. Saat liittymislomakkeen halutessasi myös ottamalla yhteyden Kamujen sihteeriin Katja Vesanderiin (katja.vesander@kolumbus.fi).

 

KAMUT NETISSÄ

 

Yhdistyksemme kotisivujen osoite on www.kansallisetmaahanmuuttajat.fi. Nettisivuilta saa ajantasaista tietoa yhdistyksen toiminnasta ja tapahtumista. Kannattaa käydä katsomassa.

 

Yhdistyksellä on oma Facebook-ryhmä. Jos olet Facebookin-jäsen, etsi ryhmä ”Kansalliset Maahanmuuttajat Kamut ry.” ja kutsu mukaan myös ystäväsi. Ryhmässä saa käydä rohkeasti keskustelua, kommentoida ja jakaa näkemyksiä.

 

Kamut suunnittelee parhaillaan myös omaa nettilehteä. Sen päätoimittaja on hallituksen jäsen Tommi Uitti, johon kannattaa ottaa yhteyttä välittömästi jos haluat saada kirjoituksesi lehteen tai olla mukana lehden suunnittelussa. Laita Tommille sähköpostia osoitteseen: tommi.uitti(a)eduskunta.fi

 

VUODEN 2010 TOIMINTA JA HALLITUS

 

Vuoden 2010 toimintasuunnitelman painopisteet ovat yhdistyksen päälinjauksien ja pääperiaatteiden kehittäminen, sisäisen tiedotustoiminnan ja julkisuuskuvan parantaminen sekä yhteistyön aloittaminen muiden Kokoomustoimijoiden kanssa. Tärkeää on myös yhdistyksen toiminnan aktivoiminen ja jäsenmäärän lisääminen. Tarvitsemme kaikki mukaan Kamujen talkoisiin!

Vuoden 2010 hallituksen kokoonpano. Ota rohkeasti yhteyttä:

Puheenjohtaja Radu Szekely, Turku
Varapuheenjohtaja Zakaria “Sakke” El Youbi, Heinola
Aire Kapanen, Turku
Seida Sohrabi, Vaasa
Zarmina Razai, Helsinki
Dimitri Tarzalainen, Heinola
Katja Vesander, Espoo
Tommi Uitti, Tampere
Zengil Veysi, Mikkeli
Mahamed Nur, Helsinki

 

TULEVAT TAPAHTUMAT (lisätietoa www.kansallisenmaahanmuuttajat.fi)

 

Tässä on kevään tapahtumia, joihin kannattaa tulla mukaan. Ilmoittautumiset ja lisätiedot sihteeri Katja Vesander: katja.vesander(a)kolumbus.fi tai 040 5009268.

 

20.3. Hallituksen kokous, Helsinki

20.-21.3. ‘Toivo elää!’ – Kamut mukana Kokoomuksen Hyvinvointi-risteilyllä
Ohjelmassa on tasokkaita seminaareja, ravintoterapeutin luento, tyylikoulu sekä paljon muuta ohjelmaa. Lisätietoja risteilystä ja hinnoista saat Kokoomuksen nettisivuilta tai Kamujen sihteeriltä. Varaukset tehdään henkilökohtaisesti matkatoimiston kautta, mutta jos olet mukana risteilyllä, ilmoita asiasta myös Katja Vesanderille, jotta saamme Kamut kokoon myös laivalla.

29.3. Kamujen aate-työryhmä aloittaa toimintansa
Haluatko vaikuttaa siihen, millaista politiikkaa Kamut tekevät? Ilmoittaudu mukaan.

22.4. Hallituksen kokous, Helsinki

22.4 Kamut Kansallisoopperassa, ooppera Eifman Ballet: Onegin

Puškinin kaksinäytöksisen oopperan esittää Venäjän tunnetuin nykybalettiryhmä Eifman Ballet. Esitys alkaa klo 19:00 (kesto on n. 2 tuntia). Ennen esitystä osallistumme Ooppera-talon opastetulle tutustumiskierrokselle, joka alkaa kello 18:00.
Hinta 70EUR/hlö. Sitova ilmoittautuminen viimeistään 15.3.

8-9.5. Kamujen koulutus: Viestintä ja esiintyminen, Helsinki

Kamut kouluttautuvat viikonlopun ajan Kansallisen Sivistysliiton järjestämässä koulutuksessa. Aiheena on esiintyminen ja viestintä. Erilaisten puhe- ja esiintymisharjoitusten kautta harjoitellaan yleisön edessä olemista. Ilmoittautuminen Katjalle (katja.vesander(a)kolumbus.fi) 30.4.2010 mennessä. Paikkoja koulutukseen on rajoitetusti, joten ilmoittaudu pian. Koulutus on osallistujille maksuton.

29.5 Hallituksen kokous, Helsinki

29.-30.5. Kamut Maailma-kylässä festivaaleilla, Helsinki
Kamut esittelevät toimintaansa festivaalien Demokratia-teltassa yhdessä puolueen kanssa. Luvassa hauskaa menoa ja monipuolisia tapahtumia.
Tarvitsemme vapaaehtoisia Kamujen jäseniä mukaan esittelemään Kamujen toimintaa. Ilmoittaudu siis mukaan! Lisätietoa festareista osoitteessa: www.maailmakylassa.fi

11.-13.6 Kamut osallistuvat Kokoomuksen puoluekokoukseen, Jyväskylä
Kamuilla on oma esittelypiste Kokoomuksen puoluekokouksessa. Pisteellä esitellään toimintaa ja houkutellaan uusia jäseniä mukaan. Tarvitsemme vapaaehtoisia Kamujen jäseniä mukaan esittelemään Kamujen toimintaa. Ilmoittaudu siis mukaan!

 

 

Tervetuloa mukaan vuoden 2010 toimintaan!

 

Puheenjohtaja Radu Szekely