Jan Vapaavuori Kamujen kanssa Espoossa 18.5.2010

17.5.2010

Tiistaina 18.5.2010 ”Hei Me kaikki Puhutaan Maahanmuutosta!” –tapahtumassa Espoossa mukana asuntoministeri Jan Vapaavuori.

 

Hei Me Kaikki Puhutaan Maahanmuutosta!
Come on, everybody let´s talk about Immigration!

Tiistaina 18.5.2010 kello 17.00 alkaen kahvila-ravintola Bella Ciao cucinassa Isossa Omenassa, Espoossa.

Tuesday May 18th 5 pm in café Bella Ciao cucina, Iso Omena, Espoo.

Paikalla ovat asuntoministeri Jan Vapaavuori ja kansanedustaja Sanna Lauslahti sekä Espoon monikulttuuriasiain neuvottelukunnan puheenjohtaja Mari Nevalainen.

Maahanmuutosta on viime aikoina puhuttu paljon, ja hyvä niin, sillä asia on tärkeä. Mutta pidetään samalla huolta siitä, että kaikki saavat äänensä kuuluviin ja että meillä on paitsi mielipiteitä, myös ymmärrystä itse asiasta eli ihmisistä. Haluamme, että keskusteluun osallistuvat sekä syntyperäiset suomalaiset että maahanmuuttajat. Joten kokoonnutaan kaikki saman katon alle, kuunnellaan toistemme huolia, toiveita ja kokemuksia, ja opitaan yhdessä tuntemaan toinen toisemme paremmin. Keskustelemalla syntyvät nimittäin kunnioitus ja ymmärrys, ja ymmärryksestä on enää lyhyt matka ratkaisuihin.

Tervetuloa mukaan, olitpa sitten Juupajoelta, Tulimaasta tai jostain siltä väliltä! Ilmoittautua ei tarvitse.

We believe it's extremely important that both native Finns as well as immigrants of all backgrounds get together and exchange views on immigration. Let's get acquainted with each other and think of solutions together.

The National Coalition Party wishes everybody a warm welcome!

Espoon Kokoomus ry