Kamut menestyksekkäästi mukana Kokoomuksen puoluekokouksessa

14.6.2010

Kamujen edustajat Zarmina Razai ja Seida Sohrabi yhdessä kansanedustaja Timo Heinosen kanssa Kokoomuksen puoluekokouksessa.
Kamujen edustajat Zarmina Razai ja Seida Sohrabi yhdessä kansanedustaja Timo Heinosen kanssa Kokoomuksen puoluekokouksessa.

Kokoomuksen puoluekokous (11-13.6.2010) oli myös Kamujen kannalta menestyksellinen. Paljon ystäviä, uusia tuttuja sekä tärkeitä kontakteja luotiin viikonlopun aikana Jyväskylässä.

Kamut olivat rakentaneet puoluekokouksen Kokoomustorille oman pisteen, jossa oli mahdollisuus kirjoittaa suureen Kamujen vieraskirjaan näkemyksensä erilaisuudesta, monikulttuurisuudesta, maahanmuutosta sekä lähettää Kamujen toimijoille terveisiä. Kirjoituksista kiitettiin omenoilla ja tikkareilla ja ajatusten kerääminen osottautui erittäin menestyksekkääksi.

Viikonlopun aikana ajatuksia koottiin kokonaisen kirjallisen verran, joten seuraavaksi on edessä matka kirjakauppaan ja uusien sivujen metsästäminen, jotta samaa työtä voidaan jatkaa muuallakin. Jatkossa kirja on Kamuilla mukana kaikissa tilaisuuksissa, jossa vaikutamme.

Kamujen edustajina puoluekokouksessa toimivat puheenjohtaja Radu Szekely sekä hallituksen jäsenet Zarmina Razai, Seida Sohrabi, Dimitri Tarzalainen, Mohammad Nur ja Katja Vesander. Lähes kaikille puoluekokous oli kokemuksena ensimmäinen, joten oman pisteen pyörittämisen lisäksi ympärillä oli paljon nähtävää ja ihmeteltävää.

Tässä muutama esimerkki viikonlopun aikana Kamujen vieraskirjaan kerääntyneistä ajatuksista ja terveisistä:

Increase the peace!
- ulkoministeri Alexander Stubb

Erilaisuus, moniarvoisuus, ihmisyys ja ymmärrys ovat elämän voima. Siksi Kamut.
- MEP Sirpa Pietikäinen

Mamun myötä Suomi kehittyy!

- Piia-Noora Kauppi

Hei ulkomaalaistaustaiset ystäväni! Hienoa, että olette Suomessa ja hienoa, että olette Kokoomuksessa! Teitä tarvitaan täällä - tehdään yhteistyötä! Tsemppiä!
- Nina Suomalainen

Kannustavuus, sivistys, suvaitsevaisuus, välittäminen - arvot, jotka kuuluvat kaikille.
- Kokoomuksen puheenjohtaja Jyrki Katainen

Lämmin tervehdys Kamuille, yhdessä on hyvä rakentaa tulevaisuutta.
- sisäasiainministeri Anne Holmlund

Maahamuuttajat saatava paremmin osaksi meitä! Tervetuloa!
- tuore Kokoomuksen puolehallituksen puheenjohtaja Laura Räty, Helsinki


Nämä ja monet muut viikonlopun aikana kerääntyneet mietteet vahvistivat Kamujen ajatuksia siitä, että tämänkaltaista yhdistystä ja yhteistyötä todella tarvitaan.

Me jatkamme valitsemallamme tiellä: yhteistyötä ja moniarvoisuutta korostaen.