Kamujen jäsenkirje 2/2010

17.6.2010

Kamujen uusin jäsenkirje on ilmestynyt 16.6.2010. Alamme pikkuhiljaa siirtyä ansaitulle kesätauolle. Elokuussa jälleen lähdetään hyvällä vauhdilla liikkeelle!

Kansalliset Maahanmuuttajat ry.                                       
16.6.2010

Jäsenkirje 2/2010

Hyvät jäsenet,Meillä on takana hieno kevät!


Olemme olleet alkuvuoden 2010 aikana ollut runsaasti esillä ja vahvasti mukana keskustelussa. Yhteistyömme Kokoomuksen kanssa on monin tavoin vahvistunut ja yhdistyksemme toiminta on aktivoitunut huomattavasti. Haluamme kiittää jokaista Kamujen jäsentä erikseen mahtavasta työstä.

KEVÄÄN 2010 KUULUMISIA


Olette varmasti kaikki huomanneet, että olemme tänä vuonna järjestäneet yhdessä Kokoomuksen kanssa ”Hei me kaikki puhutaan maahanmuutosta” – kiertueen. Tapahtumia järjestettiin kymmenellä paikkakunnalla, joissa keskusteltiin aktiivisesti ja vaihdettiin näkemyksiä ajankohtaisista kysymyksistä koskien maahanmuuttopolitiikkaa. Jokaisessa tilaisuudessa oli mukana kamulaisia johtamassa puhetta yhdessä ministerin kanssa sekä herättämässä keskustelua. Yhdistyksemme sai paljon kiitosta ja positiivista huomiota. Tämä oli hieno ponnistus meiltä.

Lisäksi Kamut on näkynyt kevään ja alkukesän aikana myös Kokoomuksen puoluekokouksessa ja Maailma kylässä-festareilla. Käy katsomassa tunnelmia ja uutisia tapahtumista nettisivuiltamme. Lisäksi monet kamujen jäsenet ovat saaneet paljon positiivista näkyvyyttä mediassa, hyvänä esimerkkinä tuore hallituksemme jäsen Seida Sohrabi, jonka näkemyksiä on kuultu niin hänen kotialueellaan Pohjanmaalla kuin valtamediassakin. Tällaisia keskustelunavauksia ja positiivisia mielikuvia me todella tarvitsemme.

Tapahtumien lisäksi hyvää lupaa jäsenkehityksemme. Asetimme viime vuoden syyskokouksessa tavoitteeksemme tuplata jäsenistömme määrä. On hienoa kertoa, että jo tässä vaiheessa vuotta olemme jo lähes saavuttaneet tavoitteemme. Jäsenmäärämme kasvaa siis kohisten. Kiitämme kaikkia teitä, että olette lähteneet mukaan toimintaamme ja houkutelleet myös ystäviänne liittymään Kamuihin. Jatkakaa tätä hyvää työtä myös tulevaisuudessa. Vain teidän kauttanne jäsenmäärämme todella kasvaa.

SYKSYN 2010 SUUNNITELMIA


Syksyllä 2010 jatkamme toimintaamme samanlaisella innolla. Vaikka ensimmäinen puolivuotta onkin ollut monella tapaa positiivinen, emme pysähdy. Meillä on vielä paljon tehtävää.

Tulevana syksynä tarjoamme jäsenillemme aktiivista toimintaa koulutuksen ja yhteisen ajanvieton merkeissä. Koska jäseniä on tullut paljon lisää, toivomme tutustuvamme mahdollisimman moniin teistä. Syksyn tapahtumista saatte lisätietoa viimeistään elokuussa sähköpostitse.

Lisäksi meillä on haasteita mm. nettisivujemme kääntämisessä muille kielille (kaikki innokkaat vapaaehtoiset otamme mielellämme mukaan käännöstalkoisiin), nettilehden valmistelussa, Kamujen yhteisen aatteen pohtimisessa sekä eduskuntavaaleihin valmistautumisessa. Tehtävää siis riittää!

Ajankohtaiset uutiset ja tapahtumat löydät nettisivuiltamme www.kansallisetmaahanmuuttajat.fi. Sivuilla käymällä pysyt ajan tasalla.

Aurinkoisia ja kauniita kesäpäiviä toivottaa Kamujen hallituksen puolesta,

Puheenjohtaja Radu Szekely
(ota yhteyttä: radu.szekely@vnf.fi tai 050 370 1714)