Vantaalla puhutaan maahanmuutosta 15.12.2010 kello 17.00

13.12.2010

TERVETULOA Hei Me Puhutaan Maahanmuutosta -tilaisuuteen. Tilaisuuden järjestävät Kansalliset Maahanmuuttajat Kamut ry. yhdessä Vantaan Kokoomuksen kanssa. Paikalla sinä, viestintäministeri Suvi Lindén ja eduskuntavaaliehdokas, mämmilähettiläs Ahmed Ladarsi!

Aika: Keskiviikko 15. joulukuuta kello 17-18.00
Paikka: Tikkurilan Waynes Coffee, Tikkuraitti 13, Vantaa

Maahanmuutosta on viime aikoina puhuttu paljon, ja hyvä niin, sillä asia on tärkeä. Mutta pidetään samalla huolta siitä, että kaikki saavat äänensä kuuluviin ja että meillä on paitsi mielipiteitä, myös ymmärrystä itse asiasta eli ihmisistä.

Haluamme, että keskusteluun osallistuvat sekä syntyperäiset suomalaiset että maahanmuuttajat. Joten kokoonnutaan kaikki saman katon alle, kuunnellaan toistemme huolia, toiveita ja kokemuksia, ja opitaan yhdessä tuntemaan toinen toisemme paremmin. Keskustelemalla syntyvät nimittäin kunnioitus ja ymmärrys, ja ymmärryksestä on enää lyhyt matka ratkaisuihin.

TERVETULOA MUKAAN KESKUSTELEMAAN! 

--- 

And same in English:

We believe it’s extremely important that both native Finns as well as immigrants of all backgrounds get together and exchange views on immigration. Let’s get acquainted with each other and think of solutions together.

Come to talk with Minister of Communications Suvi Lindén and candidate for parliament Ahmed Ladarsi.

Time: Wednesday, December 15 · 5:00pm - 6:00pm
Place: Wayne’s Coffee at Tikkurila, Tikkuraitti 13, Vantaa

The National Coalition Party and Kamut wishes everybody a warm welcome!