Tiedote: maahanmuuttajanaisten mentorointiverkosto etsii mentoreja!

13.12.2010

Tiedoksi Kamut ry:n jäsenille ja muille kiinnostuneille tiedote Sitralta:

Suomessa käynnistyy koulutettujen maahanmuuttajanaisten mentorointiverkoston pilotti keväällä 2011, jonka tavoitteena on tukea maassa asuvia, jo suomea osaavia maahanmuuttajanaisia integroitumaan suomalaiseen yhteiskuntaan ja työmarkkinoille.

Keräämme parhaillaan mentoroinnista kiinnostuneita henkilöitä rekisteriimme. Mikäli olet kiinnostunut mentorin tehtävistä, voit oheisen linkin kautta ilmoittautua verkoston toimintaan mukaan: https://digiumenterprise.com/answer/?sid=511879&chk=VATK24RQ

Verkoston tehtävänä on löytää maahanmuuttajanaisen koulutus- ja ammattitaustaa vastaava mentori, joka omaa vakiintuneet suhteet suomalaiseen yhteiskuntaan ja työelämään. Mentorin tehtävänä on kuunnella, sparrata ja tukea mentoroitavaa integroitumisessa suomalaiseen yhteiskuntaan. Mentorin tehtävään sopii kuka tahansa, jolla on antaa riittävästi aikaa, energiaa ja motivaatiota tukea mentoroitavaa.

 Mentorointiverkosto on yksi Sitran Suomen elinvoiman lähteet -kehitysohjelman jatkohankkeista http://www.elinvoimanlahteet.fi/ ja sen esikuvana toimii Tanskan KVINFO’s Mentor Network http://www.kvinfo.dk/side/1002/ .

Tervetuloa mukaan verkoston toimintaan!

Ystävällisin terveisin,
Helena Mustikainen
Johtava asiantuntija, Sitra
Sähköposti: helena.mustikainen@sitra.fi
Puhelin: +358 (40) 560 5663