Kamut Maailma kylässä 26.-27.5

25.5.2012

Kamut Maailma kylässä
Kamut Maailma kylässä

Kansalliset maahanmuuttajat osallistuu Kokoomuksen puolesta Demo ry:n toteuttamiin "House of Democracy" ja "Demokratiaklinikka" tapahtumiin Maailma kylässä festivaaleilla. Tapahtumien kautta näytämme, että demokratiaa ei tule ottaa itsestäänselvyytenä ja pyritään antaa festivaaliyleisölle tuntua siitä, minkälaista on kun kaikki ei suju niin kuin olemme Suomessa tottuneet.

 

Kamujen toimipiste on avoinna lauantaina ja sunnuntaina klo 11-18. Hallituksen jäsenet ovat tavattavissa päivien aikana; mukana on myös muita kokoomuslaisia vaikuttajia, sekä yllätysvieraita. Facebook-sivumme kautta www.facebook.com/Kamutry saatte ajantasaista tietoa ohjelmasta ja voitte osallistua myös eri kilpailuihin.

 

Poliitikot päivystävät Demokratiaklinkikalla

Demon Demokratiateltta pystytetään Rautatientorille nyt neljättä kertaa. Telttaan vieraaksi saapuu joukko eturivin suomalaisia poliitikoita keskustelemaan demokratian tukemisesta maailmalla. Siinä missä House of Democracy näyttää, että demokratia ei aina ja kaikkialla toteudu, niin Demokratiaklinikalla etsitään ratkaisuja demokratian ongelmiin ja pohditaan miten demokratiaa voidaan tukea. Kokoomuksen puolesta päivystävät 

lauantai 26.5., klo 12.30 – 13  Sirpa Pietikäinen
sunnuntai 27.5., klo 15.30 – 16  Ben Zyskowicz

Sirpa Pieikäinen osallistuu myös la 26.5. klo 16 – 16.20 Taiga-lavalla YK-liitton ja Demo ry:n jätjestämään keskusteluun Youth as Champions of Democracy.