Demareiden kannat ihmetyttävät

Dimitri Tarzalainen 25.01.2011


Ennen eduskuntavaaleja kansalaisten tunnelmat suomalaisessa yhteiskunnassa kuumenevat ja jännitys tiivistyy. Varmasti jo monia kuukausia eri puolueiden johtohahmot, eduskuntavaaliehdokkaat ja heidän vaalipäällikkönsä miettivät erilaisia konsteja äänivyöryn saamiseksi. Eri puolueilla on omat suunnitelmat ja omat vaalikampanjat. Se kuuluu asiaan.

Viime vuoden aikana oli mukava seurata, miten oppositio yrittää nostaa omaa kannatusta.

Eniten ihmetyttävät demareiden temput: viime huhtikuussa Eero Heinäluoman hyökkäykset työperäistä maahanmuuttoa vastaan sekä kesän 2010 lopussa demareiden puheenjohtaja Jutta Urpilaisen samasta aiheesta tekemiä lausuntoja, esimerkiksi vaatimukset lisätä työttömyysturvaa jne. On aina helpompi hyökätä puolustamattomia ja kielitaidottomia vastaan, kuin ajaa heidän asioitaan.

En osaa sanoa, kuuluuko opposition rooliin suututtaa kansaa, enkä osaa sanoa, miksi demareiden käyttämistapa kääntyi niin aggressiiviseksi kohti työtä tekevää ihmisiä. Tämä johtuu todennäköisesti siitä, että kuolemaa tekevä demariaate ei keksi muuta järkevää tapaa kääntää äänestäjien katseita omaan suuntaansa.

Sosiaalidemokraatit eivät ole vielä ymmärtäneet, että vain omalla työpanostuksella yhteiseen piikkiin ja omilla hyvillä teoilla, voi nostaa kannatusta ja saada kansalaisten luottamusta. Vain työpanostuksen lisäämisellä pystymme takaamaan hyvinvointivaltion vahvuutta, eikä jatkuvalla valittamisella ja vaatimuksilla lisätä työttömyysturvaa työttömille.

Täytyy vain todeta, että oppositio on valmis lisäämään äänisaalistaan kaikilla mahdollisilla konsteilla.


Dimitri Tarzalainen
Heinolan kaupunginvaltuutettu (kok)
tarnadi(a)luukku.com

Jos haluat kommentoida kirjoitusta, ota suoraan yhteyttä kirjoittajaan.