Kamujen arvomaailma on lähellä Kokoomusta ja järjestö onkin puolueen läheisjärjestö. Tämä tarkoittaa sitä, että kamulaiset jakavat arvomaailmansa Kokoomuksen kanssa, mutta toiminta määräytyy kamulaisten omien näkemysten mukaan. Kuuluaksesi Kamuihin sinun ei tarvitse olla Kokoomuksen jäsen.

Kamut jakavat Kokoomuksen periaatteet vapauden, vastuun, demokratian, mahdollisuuksien tasa-arvon, sivistyksen, suvaitsevaisuuden ja välittämisen osalta. Meille on tärkeää, että yhteisen yhteiskuntamme rakentamiseen osallistuvat kaikki yhteiskunnan jäsenet. Haluamme korostaa jokaisen yksilöllistä vapautta, mutta myös vastuuta maamme ja sen asukkaiden hyvinvoinnissa.

Kamuille on tärkeää vaikuttaa Kokoomuksen politiikkaan meille tärkeiden asioiden puolesta. Tälle sivulle olemme keränneet erilaisia kokoomuslaisia kannanottoja esimerkiksi maahanmuuttopolitiikasta, jotta sinulla on mahdollisuus tutustua yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen ja päätöksentekoon, jossa myös Kamut haluavat olla mukana.

Koulutusyhteistyö Kansallisen Sivistysliiton kanssa

Kamut tekevät aktiivista yhteistyötä myös Kokoomuksen koulutusjärjestön Kansallisen Sivistysliiton (Kansio) kanssa. Kansio kouluttaa Kokoomuksen piirissä toimivia ihmisiä aktiivisesti ympäri vuoden ja niihin kannattaa osallistua, mikäli haluat paneutua laajasti johonkin tiettyihin aihealueisiin.

Kansion koulutustarjonnan voit katsoa täältä: Kansio

Lisätietoja Kamujen koulutustoiminnasta saat koulutussuunnittelija Henna Aunistolta sähköpostitse: henna.aunisto(a)kansio.fi