Kuvagalleria

Kamut kulttuuripääkaupungissa Turussa 11.6.2011

Kamujen hallituslaisia ja jäseniä Turussa 11.6.2011.Kamujen hallituslaisia ja jäseniä Turussa 11.6.2011.Kamujen hallituslaisia ja jäseniä Turussa 11.6.2011.
Klikkaa kuvaa nähdäksesi siitä suurennoksen.

Kamut Toivo-risteilyllä 12.3.2011

Opetusministeri Henna Virkkunen ja Zarmina RazaiZarmina ja Seida pitivät Kamujen pistettä pystyssä ja myivät arpoja.Leena Harkimo Kamujen pisteellä yhdessä varapuheenjohtaja Eric Chibanin sekä hallituksen jäsenten Zarmina Razain ja Seida Sohrabin kanssa.Dimitri Tarzalainen
William Bol
Klikkaa kuvaa nähdäksesi siitä suurennoksen.

Heinolan Kamujen pikkujoulut

Arpajaisissa pienimmillekin löytyi tärkeää tekemistä.Dimitri Tarzalainen pitää avauspuheenvuoron.Jouluisia palkintoja osallistujille.
Klikkaa kuvaa nähdäksesi siitä suurennoksen.

Kamujen ministeriötapaaminen 16.11.2010

Ministerit Holmlund ja Thors kutsuivat 30 Kamujen jäsentä vieraikseen Sisäasiainministeriöön.Tunnelma oli mielettömän hyvä ja keskustelu mielenkiintoista. Ministerit todella kuuntelivat Kamujen näkemyksiä.Kamujen jäseniä ja ministeri Holmlund.Kamujen jäseniä ja ministeri Holmlund.
Molemmat ministerit ja Kamujen puheenjohtaja Radu Szekely aloittelevat tilaisuutta.
Klikkaa kuvaa nähdäksesi siitä suurennoksen.

Hei me puhutaan maahanmuutosta Tampereella 29.10.2010

Dimitri Tarzalainen johti Kamujen puolesta puhetta Tampereen "Hei me puhutaan maahanmuutosta" -tilaisuudessa.Dimitri Tarzalainen ja tilaisuuden puhujana toiminut opetusministeri Henna VirkkunenDimitri ja pirkanmaalainen kansanedustaja, Kamujen kanssa paljon yhteistyötä tehnyt Arto Satonen.Hei me puhutaan maahanmuutosta -tilaisuudet ovat vetäneet runsaasti keskustelijoita ympäri Suomen. Näin myös Tampereella.
Aktiivista keskustelua, terävää mielipiteiden vaihtoa.
Klikkaa kuvaa nähdäksesi siitä suurennoksen.

Hei me puhutaan maahanmuutosta Kotkassa 25.10.2010

Kokoomuksen puheenjohtaja Jyrki Katainen ja Kamujen hallituksen jäsen Seida SohrabiKotkan tilaisuus houkutteli paljon keskustelijoita paikalle.Jyrki Katainen ja Kamujen hallituksen jäsen Dimitri Tarzalainen.Kamulaisia pohtimassa illan kulkua.
Keskustelu illan aikana oli aktiivista, Seida ja Jyrki johtivat puhetta.Kotkan tilaisuus houkutteli paljon keskustelijoita paikalle.Afrikkalainen rumpuryhmä esiintymässä.
Klikkaa kuvaa nähdäksesi siitä suurennoksen.

Maailma kylässä -festarit 29-30.5.2010

Kamujen ja Kokoomuksen yhteinen piste oli suosittu koko viikonlopun ajan.Demon puheenjohtaja, kansanedustaja Ulla Karvo sekä Vasemmistoliiton puheenjohtaja, kansanedustaja Paavo Arhinmäki kirjoittivat ensimmäiset sanat siitä, mitä demokratia merkitsee.Kansanedustaja Ben Zyskowicz kirjoitti tauluun, mitä demokratia tarkoittaa.
Kansanedustajat Ulla Karvo ja Leena Harkimo keskustelivat ihmisten kanssa.Viikonlopun aikana ihmiset kirjoittivat paljon näkemyksiään demokratiasta. Tällä kertaa vuorossa kansanedustaja Sirpa Asko-Seljavaara.Maailma kylässä -festivaaleissa parasta on monikulttuurisuus.Pekka Haavisto, Ben Zyskowicz ja Demon toiminnanjohtaja Sari Varpama vaihtamassa ajatuksia.
Tervetuloa Demokratiatelttaan!VIikonlopun aikana pelattiin myös puolueiden välinen panjalkapallo-ottelu. Kokoomuksen joukkueessa olivat Tomi Sandström ja Tommi Ojala.MEP Sirpa Pietikäinen pohti demokratian merkitystä demokratitaululla.Ave Maria Semakafu ja Ulla Karvo Demo ry:n järjestämässä paneelissa.
Kamujen hallituksen jäsen Mohammed Nur jaksoi hymyillä koko päivän.Väentungosta Demokratiateltassa.
Klikkaa kuvaa nähdäksesi siitä suurennoksen.

Hei me kaikki puhutaan maahanmuutosta -kiertue

Klikkaa kuvaa nähdäksesi siitä suurennoksen.

Kokoomuksen puheenjohtajapäivät 14.3.2009

Kamujen edustus Kokoomuksen puheenjohtajapäivällä 2009 HämeenlinnassaPuheenjohtajapäivien jälkeen Kamut kokoontuivat vielä kouluttautumaan yhdessä.William Bol ja Dimitri TarzalainenKoulutuksessa Hämeenlinnassa
Dimitri Tarzalainen ja opetusministeri Henna Virkkunen
Klikkaa kuvaa nähdäksesi siitä suurennoksen.

Kamujen koulutusviikonloppu Riihimäellä 24-25.10.2009

Koko koulutusporukka yhdessäIllanvietossa ajatukset vaihtuvat parhaitenPäivät kuluivat koulutuksessa
Klikkaa kuvaa nähdäksesi siitä suurennoksen.

Kamujen ystävänpäivä 2009

Kamut vierailivat ystävänpäivänä 2009 eduskunnassaEduskuntavierailua johti kansanedustaja Ben ZyskowiczKamujen aktiivit eduskunnassaAire Kapanen ja Zengil Veysi poseeraavat eduskuntatalon portailla
Kokoomuksen puoluetoimistolla iltaa viettämässäKokoomuksen puoluetoimistolla iltaa viettämässäKokoomuksen puoluetoimistolla iltaa viettämässäKokoomuksen puoluetoimistolla iltaa viettämässä
Kokoomuksen puoluetoimistolla iltaa viettämässä
Klikkaa kuvaa nähdäksesi siitä suurennoksen.